0524-524848 | 06-25061486 info@sabinejurgens.nl

Activiteiten

Vanaf 2019 ben ik begonnen voor het bedrijf Fitronics (importeur Benelux Bicom bioresonantietherapie) opleidingen te geven. Tot 2022 waren het de opleidingsmodules “Tensortest”, “patiënteneigen frequenties” en de “5 elementenleer”. Sinds 2023 geef ik enkel nog de “5 elementenleer” en het “tandenseminar”.

Particulier geef ik bij interesse een mini cursus voor het leren testen met een biotensor. Om zelf uit te kunnen testen wat precies bij u of een ander (mens / dier) past aan voeding, supplementen en remedies oa. Telkens aan 2 personen 1,5 uur, 55 € pp. (de biotensor dient zelf aangeschaft te worden). U kunt zich via de mail (Contact) aanmelden.

Drs. Sabine Jürgens
Heilpraktikerin

 

Sinds 1997 eigen Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Coaching in Coevorden

Natuurgeneeskunde & Coaching

Ik pas mijn behandelwijzen aan op basis van uw wensen en wat u wilt bereiken. Informeer de mogelijkheden en ervaar de positieve werking van een consult in mijn praktijk.

Ervaringen

Sabine wat ben jij een bijzondere vrouw met een prachtige gave. De huisarts gaf stempel burn out. Ik wist dat het dat niet was. Sabine kwam zonder enige woorden te zeggen erachter dat ik hooggevoelig ben en hyperventilatie heb. Ze heeft me geholpen met de bioresonantietherapie en ik vernam gelijk resultaat. Ik werd rustiger en weet nu wat het is en hoe ik ermee om kan gaan.

E.K.

Ik ben blij met jouw hulp als therapeut, met je duidelijke inzichten. Ook hoe jij me geholpen hebt met je inspiratie en coaching. Waardoor ik de moed, geloof en vertrouwen kreeg om stappen te ondernemen die nodig waren om verder te kunnen op mijn pad. En dikke blokkades van angst op te ruimen. Mijn oprechte dank voor al je hulp.

H.vd.W.

Door alles wat we hier gedaan hebben krijg ik een andere kijk op de wereld, ik trakteer mezelf om bij jou te komen voor het klankbord dat jij me bied. Lief zijn voor mezelf.

A.H.