0524-524848 | 06-25061486 info@sabinejurgens.nl

Blogs

Blokkades

Blokkades

Blokkades komen voort uit stagnatieprocessen. Het stroomt energetisch en hierdoor ook fysiek niet optimaal in het lichaam. Gedachtencirkels, vastgehouden emoties, blokkades door bv. verkeerde lichaamshoudingen, verkeerd ademen, ongelukken (valpartijen, botsingen), operaties en littekenweefsel.

Het verhaal achter mijn logo

Het verhaal achter mijn logo

In 2010 keek ik de film “Whale rider” en was helemaal onder de indruk. Vooral het laatste halfuur raakte me diep toen het meisje Paikea op de gestrande walvis ging zitten en hem en de hele groep gestrande walvissen terug naar de wilde zee wist te leiden.

Oestrogeendominantie door nephormonen

Oestrogeendominantie door nephormonen

Oestrogeendominantie duidt op een verstoorde balans tussen de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron. Xeno-oestrogenen worden ook wel nephormonen genoemd. Het zijn stoffen in het milieu, afkomstig uit de petrochemische industrie, met een sterke oestrogeenachtige werking.

Alles is energie

Alles is energie

Als ik energetisch te werk ga sluit ik automatisch aan bij het thema van de persoon die bij mij behandeld wordt. Ik stuur dan niets aan vanuit verstand maar kom via mijn intuïtie in contact met mijn bron. Hierbij maak ik gebruik van etherische oliën en verschillende wierrook soorten.

Wat wortelkanaalbehandelingen kunnen doen

Wat wortelkanaalbehandelingen kunnen doen

Wie kent het niet, u heeft vreselijke kiespijn en de tandarts stelt een wortelkanaalbehandeling voor. U wilt van de pijn af en ja natuurlijk is het mooi als uw tand in het gebit kan blijven. Maar wat de meesten niet weten is dat ons gebit met ons lichaam in alles verbonden is.

Radionica – een behandeling op afstand

Radionica – een behandeling op afstand

Tijdens de lockdown in het voorjaar van 2020 ben ik bij mezelf te rade gegaan en heb de keuze gemaakt om met nieuwe ideeën te komen hoe ik alsnog dienstbaar kan blijven voor mijn cliënten. Ik herinnerde mij mijn 1-jarige basisstudie “Radionica” die ik in 1999 heb gevolgd.

Mijn sensitiviteit

Mijn sensitiviteit

Ik heb al eerder over mijn hoog gevoeligheid verteld die ook wel HSP (high sensitieve person) wordt genoemd. Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet mee wordt geconfronteerd. In mijn praktijk heb ik mijn sensitiviteit met de jaren verfijnd.

Hooikoorts is heftiger

Hooikoorts is heftiger

Er zijn 4 hoofdredenen die de heftigheid van hooikoorts laten groeien: De klimaatverandering – pollen komen eerder en blijven langer actief en de uitlaatgassen en de milieuvervuiling spelen hier bijvoorbeeld een belangrijke rol in.

De schadelijke invloed van straling

De schadelijke invloed van straling

Ons lichaam beschikt over slimme beschermingsmechanismen. Zo bestaat er een bloed-hersenbarrière die de hersenen beschermd tegen ongewenste indringers zoals bacteriën, schimmels, parasieten en virussen.

Supplementen nodig?

Supplementen nodig?

Afhankelijk wie in de media aan het woord is geeft de ene stroming aan dat het van belang is om supplementen in te nemen omdat we in Nederland een te weinig aan zon of belangrijke voedingsstoffen in de grond door monocultuur in de landbouw missen.

Aarden

Aarden

Goed geaard zijn is in deze tijd voor veel mensen een uitdaging en voor hoog sensitieve mensen helemaal. Vooral als je dan nog graag veel beredeneerd vanuit je hoofd en veel verstandsmatige taken in je dagelijkse leven hebt te doen.

Vitamine B12

Vitamine B12

Als je hoog gevoelig bent en moe (met nog meer bijkomende klachten) komt de vraag op naar een mogelijk Vitamine B12 tekort. Een Vitamine B12 tekort kan o.a. tot een aantasting van het zenuwstelsel lijden waardoor men kwetsbaarder wordt.

Hoog gevoelig – HSP

Hoog gevoelig – HSP

In mijn leven voel ik me vaak anders dan andere mensen en begreep er in het verleden weinig van. Uiteindelijk las ik 2010 het boek van Susan Marletta-Hart “Leren met Hoog gevoeligheid” en sindsdien weet ik dat ik zeer hoog gevoelig ben.

Ik pas mijn behandelwijzen aan op basis van uw wensen en wat u wilt bereiken. Informeer de mogelijkheden en ervaar de positieve werking van een consult in mijn praktijk.

Ervaringen

Sabine wat ben jij een bijzondere vrouw met een prachtige gave. De huisarts gaf stempel burn out. Ik wist dat het dat niet was. Sabine kwam zonder enige woorden te zeggen erachter dat ik hooggevoelig ben en hyperventilatie heb. Ze heeft me geholpen met de bioresonantietherapie en ik vernam gelijk resultaat. Ik werd rustiger en weet nu wat het is en hoe ik ermee om kan gaan.

E.K.

Ik ben blij met jouw hulp als therapeut, met je duidelijke inzichten. Ook hoe jij me geholpen hebt met je inspiratie en coaching. Waardoor ik de moed, geloof en vertrouwen kreeg om stappen te ondernemen die nodig waren om verder te kunnen op mijn pad. En dikke blokkades van angst op te ruimen. Mijn oprechte dank voor al je hulp.

H.vd.W.

Door alles wat we hier gedaan hebben krijg ik een andere kijk op de wereld, ik trakteer mezelf om bij jou te komen voor het klankbord dat jij me bied. Lief zijn voor mezelf.

A.H.