0524-524848 | 06-25061486 info@sabinejurgens.nl
Sabine Jurgens

Coaching

Het leven is een leerschool. Dagelijks komen wij in aanraking met mensen en situaties die ons uitdagen. Alles is een spiegel van en voor ons zelf. We mogen in deze spiegel kijken en werken aan dat stuk wat ons het meeste raakt.

Bent u gelukkig ? Heeft u alles wat u wenst of anders uitgedrukt, bent u alles wat u wenst te zijn ? Of kan het beter ? Wat het ook mag zijn waardoor u zich niet op u gemak voelt in uw leven – u heeft de keuze om dit te veranderen en u onderneemt zelf de nodige stappen hiervoor. Ik kan u daarin begeleiden, geef u de aandacht en de nodige hulp in uw persoonlijk ontwikkelingsproces. Ik werk praktisch en doelgericht en maak tijdens de sessies gebruik van mijn kennis, van mijn mentale en intuïtieve vermogens. Hierbij worden de knelpunten van het moment snel duidelijk en verrassend eenvoudig opgepakt en bewerkt – en vooral positief. U zult zich hierna opgeluchter en blijer voelen.

Coaching is in mijn praktijk geen zakelijke toepassing – coaching is mijn manier om u effectief vanuit mijn hart en gevoel te benaderen, liefdevol en krachtig. Om u te leren in uw eigen welzijn met eigenwaarde, eigenliefde en zelfrespect te komen. Om u te leren voelen en weten wie u behoort te zijn ipv. aangepast te leven volgens normen en waarden van anderen.

Drs. Sabine Jürgens
Heilpraktikerin

 

Sinds 1997 eigen Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Coaching in Coevorden

Natuurgeneeskunde & Coaching

Ik pas mijn behandelwijzen aan op basis van uw wensen en wat u wilt bereiken. Informeer de mogelijkheden en ervaar de positieve werking van een consult in mijn praktijk.

Ervaringen

Sabine wat ben jij een bijzondere vrouw met een prachtige gave. De huisarts gaf stempel burn out. Ik wist dat het dat niet was. Sabine kwam zonder enige woorden te zeggen erachter dat ik hooggevoelig ben en hyperventilatie heb. Ze heeft me geholpen met de bioresonantietherapie en ik vernam gelijk resultaat. Ik werd rustiger en weet nu wat het is en hoe ik ermee om kan gaan.

E.K.

Ik ben blij met jouw hulp als therapeut, met je duidelijke inzichten. Ook hoe jij me geholpen hebt met je inspiratie en coaching. Waardoor ik de moed, geloof en vertrouwen kreeg om stappen te ondernemen die nodig waren om verder te kunnen op mijn pad. En dikke blokkades van angst op te ruimen. Mijn oprechte dank voor al je hulp.

H.vd.W.

Door alles wat we hier gedaan hebben krijg ik een andere kijk op de wereld, ik trakteer mezelf om bij jou te komen voor het klankbord dat jij me bied. Lief zijn voor mezelf.

A.H.