0524-524848 | 06-25061486 info@sabinejurgens.nl
De schadelijke invloed van straling

Gespecialiseerd in Natuurgeneeskunde & Coaching

De schadelijke invloed van straling

Ons lichaam beschikt over slimme beschermingsmechanismen. Zo bestaat er een bloed-hersenbarrière die de hersenen beschermd tegen ongewenste indringers zoals bacteriën, schimmels, parasieten en virussen.

De neurologie- en infectie-expert Prof. Dr. Klinghardt heeft in experimenten aan kunnen tonen dat kiemen in aangelegde culturen in een laboratorium onder invloed van E-smog/straling door een mobiele telefoon vele malen harder groeien dan onder normale omstandigheden.
Bij komt dat de bloed-hersenbarrière doorlatend wordt na blootstelling aan DECT telefoon, mobiele telefoon (aan het hoofd tijdens een gesprek) en liggen of zitten in een veld met veel E-smog/straling. Met gevolg dat in het lichaam aanwezige ziekmakende bacteriën, schimmels, virussen of parasieten in de hersenen kunnen komen en daar door een blijvende invloed van E-smog/straling sneller groeien en agressief gedrag tonen door meer toxische stoffen te produceren en hierdoor zenuwbanen en hersendelen kunnen belasten en aantasten.

Dat betekent dat als iemand een besmetting heeft opgelopen van een virus, bacterie, schimmel of parastiet, de ziekte zich in een krachtig stralingsveld sneller kan uitbreiden (ook naar de hersenen toe) en agressiever kan verlopen dan onder stralingsarme omstandigheden. Met de komst van 5G wordt het stralingsprobleem nog groter.

1. Hoog gevoelig persoon HSP