0524-524848 | 06-25061486 info@sabinejurgens.nl

Energetische behandeling

Het lichaam bestaat niet alleen uit stoffelijke tastbare delen, de mens heeft een aura om zich heen en chakra’s (energieplekken) die de zichtbare met de onzichtbare delen verbinden. Ik stem me hierop af en neem energetische correcties voor waar nodig. Ik benader hierbij de persoon bij voorkeur met etherische oliën zowel in pure vorm als ook door middel van geurcomposities maar ook graag met wierook omdat deze sterk reinigt.

Etherische oliën hebben de wonderbaarlijke eigenschap om geroken te worden en zo via de geur het zenuwstelsel positief te beïnvloeden. Hierdoor wordt een positief proces op gang gezet met nawerkende kracht thuis. Mensen die deze behandeling hebben ondergaan voelen zich hierna rustig, bevrijd, helder en stabiel – vooral positiever in verhouding met dat wat daarvoor was.

Vaak zijn mensen ongemerkt te open en niet goed opgewassen tegen de buitenwereld. Of ze zijn te gesloten en hebben ongemerkt een muur om zich heen opgebouwd. Hier ga ik op in. Ik zorg ervoor dat iedereen die een energetische behandeling ondervindt goed geaard wordt.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen, dan is een behandeling op afstand ook mogelijk. Heeft u hier vragen over, stel ze gerust.

Te koop Nieuwetijdsoliën – voor hooggevoelige mensen:

Deze oliën meng ik zelf, de prijs per 10 ml fles is 9 € (excl. verzendkosten).

Drs. Sabine Jürgens
Heilpraktikerin

 

Sinds 1997 eigen Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Coaching in Coevorden

Natuurgeneeskunde & Coaching

~ Olie tegen angst en onrust (Engelwortel, Cipres en Mandarijn): Dit olie versterkt de ik-kracht, zet je neer zoals je bent, helpt bij jezelf te blijven en te gronden. Het verfrist, geeft vrolijkheid en laat je beter slapen. Het beschermd tegen indrukken van buiten af.

~ Olie voor reinigen, aarden en bescherming (Lavendel, Jeneverbes bes, Cipres, Vetiver): Dit olie helpt algeheel je thuis te voelen op aarde, brengt je op een rustige manier weer in contact met je eigen lichaam, verdrijft negatieve gedachten, reinigt de gevoelswereld, beschermd tegen indrukken van buiten af.

Ik pas mijn behandelwijzen aan op basis van uw wensen en wat u wilt bereiken. Informeer de mogelijkheden en ervaar de positieve werking van een consult in mijn praktijk.

Ervaringen

Sabine wat ben jij een bijzondere vrouw met een prachtige gave. De huisarts gaf stempel burn out. Ik wist dat het dat niet was. Sabine kwam zonder enige woorden te zeggen erachter dat ik hooggevoelig ben en hyperventilatie heb. Ze heeft me geholpen met de bioresonantietherapie en ik vernam gelijk resultaat. Ik werd rustiger en weet nu wat het is en hoe ik ermee om kan gaan.

E.K.

Ik ben blij met jouw hulp als therapeut, met je duidelijke inzichten. Ook hoe jij me geholpen hebt met je inspiratie en coaching. Waardoor ik de moed, geloof en vertrouwen kreeg om stappen te ondernemen die nodig waren om verder te kunnen op mijn pad. En dikke blokkades van angst op te ruimen. Mijn oprechte dank voor al je hulp.

H.vd.W.

Door alles wat we hier gedaan hebben krijg ik een andere kijk op de wereld, ik trakteer mezelf om bij jou te komen voor het klankbord dat jij me bied. Lief zijn voor mezelf.

A.H.