0524-524848 | 06-25061486 info@sabinejurgens.nl

Ervaringen

“Ik kom al bij Sabine vanaf dat ik een jaar ben. Ik heb astma en ze helpt me goed met mijn weerstand en hooikoorts. Ik ben inmiddels al een mbo-er en af en toe ga ik nog naar haar toe wanneer ik denk dat het nodig is.” I.O.

“Sabine is een zeer kundige therapeut. Ze denkt mee en voelt wat je nodig hebt. Tijdens het behandelen aan de Bicom worden de juiste programma’s uitgemeten. Ik voel dat mijn lichaam goed reageert op de behandeling. Ik ben al voor meerdere klachten bij Sabine geweest en altijd was het met goed resultaat. Van huidklachten, vermoeidheid tot pijnklachten. Zodra ik disbalans voel vraag ik aan Sabine of ze mij hierin kan ondersteunen.” I.E.

“Sabine wat ben jij een bijzondere vrouw met een prachtige gave. De huisarts gaf stempel burn out. Ik wist dat het dat niet was. Sabine kwam zonder enige woorden te zeggen erachter dat ik hoog gevoelig ben en hyperventilatie heb. Ze heeft me geholpen met de bioresonantietherapie en ik vernam gelijk resultaat. Ik werd rustiger en weet nu wat het is en hoe ik ermee om kan gaan.” E.K
 

“De behandeling had na 1 keer al duidelijk effect. De darmklachten verdwenen en met een paar simpele voedingsadviezen en tips van Sabine ben ik na jaren van alle klachten en medicijnen af. En een paar kilo lichter. Echt geweldig! ” E.C.

“2004 kwam ik voor het eerst bij Sabine, ik was toen nog geen jaar oud en kom er inmiddels al 19 jaar. Ik had verschillende allergieën die door Sabine werden ontdekt en behandeld. Vaak ervaarde ik direct of na enkele dagen al resultaat. Momenteel word ik behandeld voor hooikorts en pijnklachten in de zenuwbanen, wervelkolom en spieren. Sabine heeft me altijd geholpen en is één van de belangrijkste personen in mijn leven geworden.” M.M.

“Al jaren kom ik bij Sabine. Voor een breed scala aan “klachten”, lichaam en geest. Telkens weet ze te verrassen, legt precies de vinger op de zere plek. To the point is haar advies. Heelkundig door haar gave, maar ook haar kennis. Vooral ben ik ook blij met wat ze voor mijn dochter in het buitenland doet. Op afstand behandelen werkt heel goed. Ze is voorlopig nog niet van me af.” L.G.

“Wij komen al bijna 14 jaar in deze praktijk en altijd naar volle tevredenheid. Onze zoon is geboren met nierproblemen en had een slechte prognose. Vanaf dat we zijn begonnen met de bioresonantie behandelingen van Sabine is hij steeds beter gaan doen en voorlopig van alle medicijnen af.” G.M.

“Ca 14 jr. geleden hulp bij Sabine gezocht na een zware zwangerschap met extreme zwangerschapsmisselijkheid en het maar niet herstellen van deze zwangerschap. 2 jaar na de geboorte van ons kind ben ik bij Sabine gekomen die vrij snel de vinger op de zere plek legde en adviseerde om met dit stuk naar de huisarts te gaan voor een verwijzing naar het ziekenhuis. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek te kloppen wat Sabine had gezegd. Sabine heeft me in de periode van operatie en herstel begeleid, en mijn genezing verliep meer dan voorspoedig. Ik voelde me al snel daarna weer de oude. Ook in de jaren daarna ben ik geregeld bij haar geweest, meestal voor een boost voor mijn immuunsysteem en ook voor hooikoorts. Ook de gesprekken zijn fijn, ze laat me in mijn waarde en geeft stof tot nadenken. Ze geeft advies waar nodig en geeft mij hierin de vrijheid eigen keuzes te maken zonder te oordelen.” T.O.D.

Ik ga altijd met veel plezier naar Sabine, de ontspannen sfeer, de heerlijke geuren van de diverse oliën en bovenal de prettige energetische behandeling, Sinds ik de bioresonantie behandeling krijg voor mijn gevoelige darmen heb ik veel minder buikpijn en kan weer beter tegen verschillende soorten voedsel. Héél blij dat mijn dochter haar bij mij heeft aanbevolen.” J.v.D.

“Door Sabine heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam gekregen en ervaar ik veel minder stress. En dat al na een paar bioresonantie behandelingen. Ik raad het iedereen aan. ” S.C.

“Na mijn eerste behandeling boekte ik gelijk al heel veel succes! Mijn klachten, o.a. een oppervlakkige ademhaling, waardoor mijn buik enorm ging opzetten, met als gevolg een blokkade in de stoelgang en waarschijnlijk ook als gevolg van de lactose-intolerantie die door Sabine werd getest. Door de behandeling, de tips van Sabine en zelf goed op de voeding te letten ging alles weer stromen in mijn bovenlijf en dit allemaal al binnen een paar dagen na de behandeling. Ik was zo blij en heel verbaasd, hoe kan dit, alsof er een wonder is gebeurd! Heel erg bedankt.” S.B.

“Wat een cadeau voor je lichaam is het om een behandeling te ontvangen van Sabine. Al tijdens haar reis langs mijn lijf voel ik verandering, warmte, rust en het verminderen van mijn klachten. Vaak al heel snel voel ik het effect van de warme manier van werken van Sabine en de heilzame werking daarvan op mijn lichaam. Kortom een enorme aanrader.” S. L.

“Na jaren dokteren, van vermoeidheid niet meer kunnen functioneren en doodop te zijn verteld Google mij dat Sabine bij mij om de hoek woont. De eerste kennismaking met Sabine is fijn, ze ziet MIJ, en ze weet na een paar vragen te stellen precies te vertellen wat er speelt en waar ik aan moet werken. De behandelingen laten zien dat er ook lichamelijk nog wel wat puntjes verbeterd moeten worden, die vaccinaties die ik heb genomen storen mij toch wel en ook reageert mijn lichaam slecht op gifstoffen. Na de 2e behandeling merk ik dat ik langzaam weer wat meer “vooruit” kom. Mijn vermoeidheid wordt langzaam minder Ook mijn maandelijkse bloedverlies is een vervelende situatie wat ook ijzertekort en vermoeidheid tot gevolg heeft. Sabine verteld dat Monnikspeper en Vrouwenmantel het proberen waard zijn en dit blijkt al 3 maanden mijn oplossing. Ondertussen kan ik weer normaal functioneren, werken gaat makkelijker en als ik thuiskom is mijn batterij nog niet leeg.” R.L.

“Tijdens het lesgeven van bioresonantie seminars leerde ik Sabine kennen. Wat me aansprak was dat ze op een hele warme en prettige manier lesgeeft. Omdat ik nogal op afstand woon van Sabine heb ik gevraagd of ze mij kon behandelen op afstand. Sabine is steeds op zoek naar de oorzaak, en combineert dit heel mooi met coaching. Wat me vooral aanspreekt is dat ze dicht bij zichzelf blijft en moeder natuur voor haar heel belangrijk is. En dit dan ook toepast in haar behandelingen. Ze houdt het simpel en logisch. Ze geeft je vertrouwen, en respecteert eenieder. Beste Sabine, ga zo door! Dit is een gave! “A.W.

“Jij bent voor mij een inspirator en motivator” M.G.

“Ik ben blij met jouw hulp als therapeut, met je duidelijke inzichten. Ook hoe jij me geholpen hebt met je inspiratie en coaching. Waardoor ik de moed, geloof en vertrouwen kreeg om stappen te ondernemen die nodig waren om verder te kunnen op mijn pad. En dikke blokkades van angst op te ruimen. Mijn oprechte dank voor al je hulp.” H.vd.W.

“Door alles wat we hier gedaan hebben krijg ik een andere kijk op de wereld, ik trakteer mezelf om bij jou te komen voor het klankbord dat jij me biedt. Lief zijn voor mezelf.” A. H.

“Gisteren met mijn dochter naar het Groninger Museum geweest, heel veel over jou gesproken en we zijn verwonderd wat jij bij ons teweeg brengt…onze moeder/dochter relatie loopt soms wat stroef, vandaar dat ik dat dagje had ingepland…vandaag mede dankzij jou een heel andere energie tussen ons beiden. Dank hiervoor!” T.O.

“Het gaat steeds beter met me, ik heb meer energie en voel me vrolijker als ik het vergelijk met 1 jaar geleden. Je bent nog vaak in mijn gedachten. Ik ben je dankbaar voor onze gesprekken en de inzichten die je me hebt gegeven” E.M.

“Duidelijk advies gekregen over wat voor invloed bepaalde voeding op je lichaam heeft. Heel prettig dat ik op een briefje meekreeg E-nummers, gist, soja etc. zodat ik zelf verder moest onderzoeken waar het precies in zit. Daardoor anders leren denken en anders gaan eten. Met resultaat klachtenvrij. Eet ik nu iets wat voor mij niet goed is, herken ik het gelijk. Dankjewel Sabine voor je kundige advies!” N.S.
“Ik vind het mooi hoe je werkt (liefdevol en krachtig) en voel me gehoord en gerespecteerd!” J.t.N.
“Eindelijk na jaren mezelf teruggevonden” C.v.L.

Drs. Sabine Jürgens
Heilpraktikerin

 

Sinds 1997 eigen Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Coaching in Coevorden

Natuurgeneeskunde & Coaching

Ik pas mijn behandelwijzen aan op basis van uw wensen en wat u wilt bereiken. Informeer de mogelijkheden en ervaar de positieve werking van een consult in mijn praktijk.