0524-524848 | 06-25061486 info@sabinejurgens.nl

Voedingsadviezen

Bij een aantal klachten of bepaalde leefstijl komt automatisch de toegepaste voeding om de hoek kijken. Het kan bv. gaan om het drinken van te veel koffie of alcohol, maar denk ook aan een duurzame verandering van het algehele voedingspatroon ter verbetering van de algehele gezondheid op lange termijn.

Uw voedingsbehoeftes kunnen in de loop van uw leven veranderen, dus weet dat een voedingsschema variabel is. Ik spoor onverdraagzaamheden op die u beter kunt mijden waardoor u zich beter zult voelen. Soms gaat het om kleine maatregelen maar het kan ook heel drastisch uitpakken. Ik geef passend bij uw gesteldheid en situatie de nodige voedingsadviezen die u zullen helpen uw welzijn te verbeteren.

Bij een bepaald ziektebeeld dient zich een specifieke dieet aan, bv. bij een schimmelbelasting hoort een suiker- en gistvrije dieet wilt u succesvol van de schimmel en de daarbij behorende klachten af komen. Dat is tijdelijk en u zult de voordelen als leereffect ervaren om deze ook bewust voor de toekomst toe te kunnen passen. U leert anders tegen voeding aan te kijken en kunt onderscheid maken tussen “goed en slecht” voor u.

Ik heb ruime kennis opgebouwd op het gebied van voeding zowel persoonlijk als ook therapiegericht in mijn ervaringen in de praktijk. Voeding beïnvloed de lichamelijke en de geestelijke gesteldheid, het is dus van belang welk voedsel u nuttigt maar ook wat u laat staan !

Drs. Sabine Jürgens
Heilpraktikerin

 

Sinds 1997 eigen Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Coaching in Coevorden

Natuurgeneeskunde & Coaching

Ik pas mijn behandelwijzen aan op basis van uw wensen en wat u wilt bereiken. Informeer de mogelijkheden en ervaar de positieve werking van een consult in mijn praktijk.

Ervaringen

Sabine wat ben jij een bijzondere vrouw met een prachtige gave. De huisarts gaf stempel burn out. Ik wist dat het dat niet was. Sabine kwam zonder enige woorden te zeggen erachter dat ik hooggevoelig ben en hyperventilatie heb. Ze heeft me geholpen met de bioresonantietherapie en ik vernam gelijk resultaat. Ik werd rustiger en weet nu wat het is en hoe ik ermee om kan gaan.

E.K.

Ik ben blij met jouw hulp als therapeut, met je duidelijke inzichten. Ook hoe jij me geholpen hebt met je inspiratie en coaching. Waardoor ik de moed, geloof en vertrouwen kreeg om stappen te ondernemen die nodig waren om verder te kunnen op mijn pad. En dikke blokkades van angst op te ruimen. Mijn oprechte dank voor al je hulp.

H.vd.W.

Door alles wat we hier gedaan hebben krijg ik een andere kijk op de wereld, ik trakteer mezelf om bij jou te komen voor het klankbord dat jij me bied. Lief zijn voor mezelf.

A.H.